website security

Leverings- en betaalinformatie

                        images

 

Wat zijn de verzendkosten bij Rally-Motor?

De volgende verzendkosten gelden voor Nederland:

Zodra u een bestelling boven €100 (incl. BTW) plaatst, wordt uw bestelling gratis verstuurd binnen Nederland! 

Is uw bestelling lager dan €100 (incl. BTW), dan rekenen wij 5,95 euro (incl. BTW) aan verzendkosten.

 

Voor zendingen naar Belgie, Duitsland en Luxemburg geldt dat de verzendkosten gratis zijn vanaf een bestelbedrag van 150 euro. Is uw bestelbedrag lager dan 150 euro (incl. BTW) dan brengen wij eveneens 5,95 euro verzendkosten in rekening. 

 

Kom je uit een ander land? Geen probleem! We verzenden door heel Europa. Voor alle andere landen in Europa worden de verzendkosten automatisch berekend per land. 

Verzendkosten 14,95 euro incl. BTW: Frankrijk; United Kingdom; Italie; Ierland; Polen; Hongarije; Oostenrijk; Tjechie, Slowakije.

Gratis verzending boven de 400 euro. 

Verzendkosten 19,95 euro incl. BTWSpanje; Finland; Griekenland; Portugal; Denemarken; Zweden; Letland, Estland

Gratis verzending boven de 500 euro. 

Verzendkosten 24,95 euro incl. BTW: Kroatie; Slovenie; Cyprus; Malta

Gratis verzending boven de 600 euro.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Rally-Motor verstuurt zijn producten met POSTNL - DHL en DPD. In de regel gebruiken we POST.NL en DPD voor zendingen binnen Nederland en DPD of UPS daarbuiten. Behalve DPD-UPS maken we soms ook gebruik van het Europese Eurodis netwerk om onze producten te bezorgen buiten Nederland. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer u een bestelling plaatst, wordt deze vaak dezelfde dag, maar uiterlijk 3 dagen later verzonden vanuit ons magazijn. Tenzij wij bij de advertentie natuurlijk hebben aangekondigd dat er een langere levertijd is. Mocht er een ongeplande vertraging ontstaan nemen wij natuurlijk direct contact met u op om de opties te bespreken. 

Voor zendingen buiten Nederland zijn wij vaak afhankelijk van DHL-DPD of het Eurodis netwerk. In de regel zijn de transit-tijden naar Belgie 2-3 dagen en naar Duitsland en Luxemburg 3-4 dagen. Voor alle andere landen geldt een transit-tijd van 4 tot 6 dagen. 

Nieuw: RALLY-MOTOR kan bestellingen nu ook met DHL Express versturen voor supersnelle leveringen, wereldwijd! Contacteer ons voor een prijs-calculatie. Let op: Dit is niet onze standaard verzendwijze

 

 

Hoe kan ik betalen bij RALLY-MOTOR?

Betalingen lopen bij RALLY-MOTOR allemaal via Payment Provider MOLLIE. Hierdoor zijn we in staat om verschillende betalingsmethoden te accepteren. Op het moment dat u een bestelling plaatst komt u automatisch op de volgende pagina terecht. Hier kunt u uw betalingsmethode selecteren:

betaling_mollie

De volgende betalingen worden geaccepteerd:

IDEAL; Creditcard VISA/MASTER; PAYPAL; Bancontact; Sofort Banking; EPS; Giropay; KBC/CBC Payment Button; Belfius Direct Net; ING Home Pay; Bitcoin