website security

Tripy Store

headertripy2

 

Tripy producten bestellen bij Rally-motor.nl

Rally-Motor.nl is niet alleen dealer van Tripy, maar ook formeel ambassadeur van deze eigenzinnige Belgische fabrikant van navigatiesystemen en digital roadbooks. Dit houdt in dat we niet alleen producten van Tripy leveren, maar ook vraagbaak en ervaringsdeskundige zijn. Wij werken nauw samen met Tripy en kunnen defecten, klachten of opmerkingen over Tripy GPS systemen direct in behandeling nemen. Vanwege deze samenwerking zijn wij een staat een vijfjarige garantie te bieden op de prachtige producten van dit merk, zoals het welbekende Tripy 2 GPS systeem. Mocht u dus onverhoopt een garantieclaim willen indienen, dan pakken wij dit snel en voortvarend op.

Tripy 2 GPS systeem

Met veel trots verkopen wij de Tripy 2 GPS Pack Europe: het meest leesbare GPS systeem op de markt. Deze Tripy GPS wijst u de weg langs verbazingwekkende uitkijkpunten, onthoudt uw lievelingsroutes en laat u onbekende wegen ontdekken. Bovendien heeft de Tripy 2 de optie tot het rijden van een mooie toeristische route. Naast deze functie bevat het systeem uiteraard ook een optie tot de snelste of de kortste route, waardoor u in no-time op uw bestemming kunt zijn. U kunt zowel een bestaand adres als eindpunt invoeren alsook één van de 800.000 points of interest (zoals hotels, tankstations, restaurants enzovoorts).

 

De Tripy 2 is de enige GPS op de markt waar al meer dan 600 tochten voor u in staan. Na het aanschaffen van het Tripy 2 GPS systeem kunt u dus in principe direct op pad. Door middel van het GPS signaal worden er meteen enkele voorgeprogrammeerde routes in uw omgeving aanbevolen. Bovendien zijn er bij de Tripy 2 twee navigatiemogelijkheden: de klassieke kaartnavigatie en het pijltje bolletje systeem welke gebruikt wordt tijdens rally's, zoals de Oost Europa Rally.

Handige Tripy roadbooks

Om in Europa de leukste (offroad) motorritten te maken met uw Tripy 2 GPS systeem, bevelen wij het gebruik van de Tripy roadbook software aan. Rally-motor.nl verkoopt de topografische kaarten voor deze Tripy digital roadbooks voor Nederland, België en Frankrijk (dit laatste land is onderverdeeld in noordoost, zuidoost, noordwest en zuidwest). De digitale Tripy roadbooks zijn te verkrijgen op DVD. Wanneer u gebruikmaakt van de Tripy Road Tracer Pro-software (welke altijd meegeleverd wordt bij uw Tripy 2 GPS), kunt u met deze kaart een mooi roadbook in elkaar zetten.

 


Weergave per pagina
Sorteren op
*
Prijzen inclusief 21% btw