website security

Rally-Motor.nl Oberon collectie | Oberon Gratis bezorgd > 100€

Oberon producten bestellen bij Rally-Motor.nl

Rally-Motor.nl is officiëel dealer en leverancier van Oberon Performance. Hoewel we alle producten van Oberon kunnen leveren, hebben we het productaanbod op onze website beperkt tot de meest gangbare offroad en allroad producten. Bent u op zoek naar een product van Oberon, maar staat het niet op onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we gaan ons best doen om u te helpen!

Oberon Slave Cilinders (koppelingscilinders)

De standaard koppelingscilinders van KTM en Husqvarna staan bekend om na enige tijd defect te raken. Koppelingscilinders van Oberon Performance zijn de perfecte vervanging. We hebben ze doorlopend op voorraad in de populaire kleurstellingen.

Oberon geschiedenis

Oberon is opgericht in 1987 en hield zich in die tijd voornamelijk bezig met productie van watersport producten, voornamelijk kleine onderdelen met minimale toleranties. Beide eigenaren waren echter ook motorrijders. Ze gingen vervolgens (uit noodzaak geboren), onderdelen fabriceren voor hun eigen motoren. Na verloop van tijd ontwikkelde dit zich tot professionele aangelegenheid. Momenteel is Oberon Performance het toonaangevende kwaliteitsmerk voor koppelingscylinders en meer. 

oberon-performance


Weergave per pagina
Sorteren op
*
Prijzen inclusief 21% btw